Profile

Join date: May 19, 2022

About

➤➤LiVE: https://tinyurl.com/I-Hockey-VM-2022


➤➤DIRECT-TV: https://tinyurl.com/I-Hockey-VM-2022


Så er det ved at være alvor. Det danske kvindelandshold deltager i dagene 6.-16. maj i VM, der spilles i Halifax og Truro i Canada, og landstræner Peter Elander har sammen med sin stab udtaget det landshold, der går i ”boble” i Københavnsområdet med træning i Rødovre fra 16.-22. april.


– Der er måske ikke så mange kvindelige ishockeyspillere i Danmark, men den gruppe af spillere, vi har, er til gengæld utrolig dedikerede og passionerede i arbejdet med deres sport, siger landstræner Peter Elander, der har været i jobbet siden september 2019.


– I den periode har jeg oplevet en enorm fremgang i spillernes fysiske form og deres forståelse af spillet og systemerne. De har virkelig vist en kæmpe vilje til at blive bedre, og er blevet hjulpet godt på vej af en stærk stab omkring holdet og Danmarks Ishockey Union, der har givet dem perfekte vilkår. Motivationen før VM i Canada er enorm, pointerer Elander.


Danmarks mandskab består af et par håndfulde spillere fra den bedste og næstbedste svenske liga, den danske Kvindeliga og spillere, der er baseret i den stærke amerikanske collegeliga.


Samtlige bærende kræfter er med – med rutinerede Josefine Jakobsen som kaptajn – og Danmark stiller med et historisk stærkt mandskab, der har VM og den kommende OL-kvalifikation, der spilles i november, som sæsonens to store mål.


Det er verdens 10 bedste ishockeynationer hos kvinderne, der dyster i Canada. De fem bedste hold på verdensranglisten, Canada, USA, Rusland, Finland og Schweiz, er i pulje A og går alle videre til kvartfinalen, mens pulje B består af de fem nederst-seedede nationer, heriblandt Danmark.


Tre af de hold går med ind i kvartfinalespillet. De øvrige hold i Danmarks gruppe, der spilles i byen Truro, er Tyskland, Tjekkiet, Ungarn og Japan.


Da der grundet Covid19-situationen ikke er spillet VM i de øvrige divisioner, er der ingen nedrykning til Division IA.


25 spillere er udtaget til truppen, der i København suppleres af 10 spillere i den såkaldte ”Taxi Squad”. Det vil sige spillere, der kan træde til, hvis der opstår skader eller sygdom hos de 25 VM-spillere inde i boblen. Der skal nemlig 25 spillere med i flyvemaskinen til Canada 22. april, og eventuelle reserver skal altså være i boblen i København helt fra start.


Ved ankomsten til Canada skal holdet ligeledes være i karantæne, inden det først går løs med træningslejr og derefter VM-turneringen, der for Danmarks vedkommende begynder med en kamp mod den anden oprykkernation fra Ungarn.


![LIVE@STREAM!]Danmark - Tyskland direkte på nettet,Ishockey på TV & Stream

More actions